onsdag 17. april 2013

Våre invitasjoner - steg for steg.

Da er omsider invitasjonene gjort ferdig, sendt ut og mottatt av alle, så da kan vi vise dem fram her og ;)

Vi var begge enige om at hjemmelagde invitasjoner ville bli best, og grublet en stund på hvordan de skulle se ut. Jeg leser en del bryllupsblogger, og da jeg kom over denne posten av Kristine var det ikke tvil om hvor inspirasjonen skulle komme fra! Våre invitasjoner endte opp forskjellig i både stil og utførelse i forhold til deres (all cred til Kristine for nyyydelige invitasjoner, forseggjort ned til minste detalj!), men grunnprinsippet er det samme :)

Vi bestilte kort fra Cards & Pockets, hvor man kan få masse fint til scrapping og DIY. Veldig bra service også, vi hadde pakken på døra mindre enn en uke fra vi bestilte den! :)



I tillegg til "basis-kortene" bestilte vi også grønn voks og et segl med keltisk kjærlighetsknute, til bruk på invitasjonene. Den grønne voksen viste seg derimot ikke å være så fin som vi hadde sett for oss, så den ble heller byttet ut med rød voks.

Grønn kartong ble kjøpt inn fra Panduro - og så var det bare å gå i gang med måling og kutting til det kjedsommelige. Det var denne delen som tok mest tid, og som gjorde at jeg bestemte meg for at det neppe blir hjemmelagde takkekort når hele sulamitten har kulminert i september....


Den grønne kartongen skulle være ramme rundt selve tekst-kortene, så totalt var det ca 180 deler - kun i grønt!! (Lagde noen ekstra, da vi i høst når dette ble gjort ikke var helt sikre på hvor mange invitasjoner vi ville trenge). Godt vi begynte tidlig på akkurat dette, slik at vi kunne ta det i etapper og ikke bli helt surrete i hodet...!

Så, når vi omsider fikk bekreftet vielsestidspunktet tidlig i mars, og invitasjonsteksten var fastsatt - kunne den morsomme delen begynne; montering! Dette brukte vi en helg på, hvor kort ble produsert omtrent som på samlebånd! Effektive var vi! ;)



Og dermed ble invitasjonene seendes slik ut; 


Vokssegl, stempel med "invitasjon" og en sløyfe av hamptråd! :)




Når seglet brytes, kan man brette ut selve invitasjonen; 



Tre tekstkort ligger løst, slik at man kan ta de ut og lese - henholdsvis "Praktisk informasjon", "Overnattingsmuligheter" og "Ønskeliste", med link til denne bloggen! ;) 




Vi er selv veldig fornøyd med invitasjonene - de er veldig oss, og står i stil med resten av bryllupet! :) Totalt endte vi opp med 39 stk - så det ligger en del arbeid bak :) 



Til slutt ble de puttet i brune papirkonvolutter og stemplet med det samme voksseglet som finnes på forsiden av invitasjonene. 



Og dermed har alle gjestene fått en formell invitasjon med all info de trenger :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar