fredag 7. juni 2013

Om 3 måneder er vi mann og kone!

Long time, no see! Men ting foregår så til de grader i kulissene, har fått unna mye den siste tiden, samt at vi har flyttet "hjem" til Nedre Eiker og begynt i nye jobber begge to denne uka, så det har vært en litt hektisk periode! Nå begynner bryllupet å nærme seg med stormskritt (nøyaktig 3 måneder i dag!), og så fort som de siste månedene (året??!!?) har gått så er vi øyeblikkelig gift og gamle! Weehe!

På søndag hadde vi vårt første møte med vigsleren, og vi sitter igjen med et positivt inntrykk og forventninger om at dette blir så bra! Hun virket kul, jordnær og engasjert, og i samarbeid med henne tror jeg vi får en fantastisk vielse. Nå har vi fått hjemmelekse til neste møte, hvor vi skal svare på en del punkter hver for oss om hvordan vi ser på hverandre, kjærlighet, respekt, likeverd, den store dagen og livet sammen videre, ++. Selv om ingen av oss har opplevd en humanetisk vielse før, har vi inntrykk av at dette blir både spesielt, annerledes og veldig oss, og vi gleder oss til å dele resultatet med familie og venner! :)

Her om dagen var det på tide å få organisert litt, så da skrev jeg en to do liste og klistra opp på kjøleskapet over hva vi må få rota oss til å ordne med om ikke så altfor lenge. I helt ukronologisk og ufornuftig rekkefølge, men alt skal jo med ;)

- Bestille duker.

- Bestille servietter til middagen og til kaffe/kaker etterpå

- Bekrefte fotograf. Vedkommende vi mest sannsynlig skulle ha kunne dessverre ikke likevel, så nå er vi på jakt etter en ny. Vi vil ha en profesjonell fotograf, da vi kun får denne ene dagen og sjansen til å få bilder vi er fornøyde med, og akkurat nå har vi funnet en het kandidat, men har bestemt oss for å være litt i tenkeboksen denne helga. Fotograf er jo så himla dyrt!! Men det er nok verdt det...?

- Lage vielsesprogram. Om vi gidder..... :p

- Lage spilleliste for festen. Her blir det anlegg, og ingen dj eller storband! Så får vi nøyaktig hva vi selv vil ha av musikk :)

- Ordne med høytalere. Ditto.

- Lage treskilt. Noe ala dette her:

Bilde lånt fra The Norwegian Wedding Blog! Absolutt verdt en titt! :) 

- Papirer: søknad om vielse, prøveattest og alt hva det nå heter.

- Bestille blomster. Jeg skal lage brudebukett, brudepikebukettene og borddekorasjonene selv, men må jo likevel bestille blomstene til dette. Må ta en liten runde i nær framtid og se hvem som kan levere dette slik jeg vil ha det og forhåpentlig til en ikke alt for avskrekkende pris :p

- Bekrefte kakebestilling. Prøvesmakingen i mars levnet ingen tvil om hva slags kake vi skal ha, men vi må bestemme oss for utformingen!

- Kjøpe kaketopp. 

- Ordne med skjenkebevilgning. Kun en formalitet etter hva vi har hørt ;)

- Kjøpe klær og sko til brudgommen. Dette er vel kanskje en av de viktigste punktene som gjenstår... :p

- Tilpasse brudekjolen.

- Ha frisør-prøvetime. 

- Booke makup-artist. Ikke stødig på sminkefronten, så dette skal virkelig noen andre få ta seg av!

- Ordne med hageleker. For store og små gjester ;)

- Kjøpe partytelt + platting. Til bruk under vielsen...... :)

- Kjøpe masse fake eføy. Like greit med kunstig til dekorasjon i lokalet har jeg funnet ut av. (Ikke på bordene altså! ;))

- Kjøpe snacks.

- Bekrefte hotellovernatting for bryllupsnatta. 

- Tilpasse brudepikekjolene. 

- Gravere ringene. Vi skal bruke forlovelsesringene som gifteringer, da det ikke er så altfor lenge siden vi måtte kjøpe nye (takket være en meget distre og litt uforsiktig brudgom ;)) og der er fortsatt gravering inkludert i prisen.

- Vaske vinkaraflene. Disse ble innkjøpt for snart et år siden og har vært stuet bort på et loft siden, så er vel greit at de får seg en tur i oppvasken :p

- Kjøpe undertøy til bruden.

- Ordne "first aid kit" til bruden og gjestene. Å ha litt ting i bakhånd som ekstra sminke, kleenex, paracet, gnagesårplaster og ekstra strømpebukse er nok ikke en altfor dum idé, dette får bli forloverens oppgave å passe på gjennom dagen :p Og å ha et lite minikit med slike ting til gjestene stående på toalettene synes jeg også virker som en god idé, så mest sannsynlig blir det slik.


Og sikkert et drøss med andre små og store ting som vi ikke har kommet på ennå...! Men som vigsleren vår også sa; det vi glemmer/ikke rekker er det ingen av gjestene som vet at skulle vært der i utgangspunktet, så da er det kanskje ikke så ille...? :)

1 kommentar:

  1. Titt tei :)

    Så fin en bryllupsblogg dere har laget da! Syns invitasjonene deres ble kjempefine! Angrer litt på at ikke vi også hadde litt flere momenter til våres. Men men.

    Så artig at du har lyst å følge vår reise videre! Jeg ville gjerne ha sendt deg en melding med den nye adressen til bloggen, og ikke skrevet den i en kommentar. Har nemlig noen (for)følgere som er litt intense.. Og ønsker å "sile" ut disse.. Hvis du legger meg til venn i blogg.no. Så sender jeg deg en melding?

    Syns forresten du er tøff som skal lage egen brudebukett! Jeg vurderte på et tidspunkt å lage min egen bryllupskake. Men jeg kom frem til at.. kake til 100 gjester.. that`s a BIG weddingcake.. Og jeg har jo tusenognittini andre ting å tenke på denne dagen. Hehe.

    Vel. Ønsker deg en strååålende søndag!
    Smil fra maritasola.blogg.no :)

    SvarSlett