fredag 11. januar 2013

Nytt år - vårt år!

2013 er 11 dager gammelt, og for vår del blir dette året innholdsrikt, spennende og ikke minst morsomt! Det største som skal skje er selvfølgelig bryllupet (gleder meg mer og mer for hver dag som går!), men også at Tony fullfører studiene sine i mai/juni, vi flytter til Drammens-traktene på samme tidspunkt og skal i første omgang prøve å finne en leilighet, til vi får søkt nye jobber og får økonomi til å forhåpentlig få boliglån! Woha! Det blir hektisk, men veldig spennende!

Det ble mye julekos og gavelaging i desember, men nå er jula pakka bort og bryllupsforberedelser begynt å komme i fokus igjen. Januarsalget på Panduro og diverse interiør- og pynt/dill-dall butikker er klokelig benyttet, alle Norgesglassene er børstet støv av og har fått en liten makeover og vi har undersøkt vintyper til menyen. (Hvilket er et tafatt foretagende i og med at ingen av oss har den minste peiling på vin...).

Skal prøve å komme med oppdateringer mer etterhvert når det gjelder konkrete ting - tenker blant annet en liten presentasjon av forlovere, vår toastmaster, gaveliste, etc :)


Imens legger jeg ved noen f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e drømme-seg-bort-bilder.....
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar