fredag 20. juli 2012

Vi har fått menyforslag!

Maten blir definitivt den største utgiftsposten til bryllupet! Når vi har sjekket priser på ulike cateringselskaper og ganget det opp med antall gjester vi vil invitere, ender prisen på tett opptil 30 000,-... Men mat er jo viktig i et bryllup, og vi var begge unisont enige fra starten av at vi vil ha en tre-retters middag! Det er da det lønner seg å ha litt kontakter her og der....!

Damen som mest sannsynlig skal stå for maten i bryllupet vårt har drevet eget cateringbyrå i mange år, og er nå en kollega av min mor gjennom den flotte bedriften Eiker vekst! Her fikk vi frie tøyler og satte opp et forslag til meny selv, helt ut ifra hva vi liker og kan tenke oss å servere. Nå har vi mottatt et menyforslag tilbake i posten, tilpasset våre ønsker og med forslag til justeringer - og vi er veldig fornøyde! Over sommeren skal vi ha et møte og se om hun er en vi kan tenke oss å bruke (stor oppgave det her, så alt må være perfekt!), hvilken pris hun kan tilby og hvordan det kan løses rent praktisk. Tror det blir veldig bra!!


(Kun eksempelbilde - hva vi bestemmer oss for vil forbli en hemmelighet fram til bryllupet!)


Å bestemme mat til rundt 80 gjester er jo ikke så lett, man finner aldri noe absolutt alle liker, men med tre retter er vel sannsynligheten tilstede for at alle finner noe de liker i hvert fall. Hvis ikke planlegges det et halvt fjell med kaker etterpå, så tror ikke noen skal gå sultne hjem...

1 kommentar:

  1. Det virker kjempe artig å planlegge! :-) Deilig med god tid også da! Er sikker på at dere får et flott bryllup! Flink du, Cathrine (og Tony) :)

    SvarSlett