søndag 15. juli 2012

Vinkarafell-jakt i de svenske skoger

I bryllupet blir det servering av blant annet vin, men siden vi skal prøve å kutte litt kostnader der det er mulig er planen å kjøpe vin på kartonger, for så å helle på glasskarafler til å sette på bordene. Så ser det litt penere ut enn å lempe en pappkartong oppå der liksom. I og med at vi skal ha karafler både til rødvin, hvitvin og vann trenger vi jo en del, så jo billigere jo bedre!

Så da kom min kjære på noe lurt; vi pakker soveposene i bilen, kjører over grensa (og et stykke til...), finner en parkeringsplass langt inni skogen og ser hva vi finner! Som sagt, så gjort, og grytidlig lørdag morgen, etter en noe ubehagelig natt i henholdsvis forsete og baksete uten rom for å skifte sovestilling, stilte vi opp utenfor her sammen med anstendige horder andre shoppingglade mennesker;




Det ser ikke så ille ut her, men de sto rett rundt hjørnet; køen med alle de snåle menneskene, som vi snart skulle bli en del av. Fra kl 06.15 om morgenen. De åpnet kl 07, det sier litt... Om oss også, for å være ærlig.

Ullared var... Akkurat sånn du har sett på TV. Men man kan ikke klandre folk, for det var virkelig billig og utvalget var stort. Jeg tror de hadde alt, så og si. Artig bare å ha vært der egentlig, og vi kommer garantert til å ta julehandelen der har vi alt funnet ut.
Planen var altså vinkarafler, papp, papir og andre scrappe-ting til å lage invitasjoner, bordkort, menyer o.l, og eventuelle andre småting til bryllupet. Blant annet endte vi opp med disse;


Hva de skal brukes til har jeg ikke tenkt å avsløre helt ennå, selv om noen kanskje kan gjette det...! Det fine er at de uansett kan brukes etter bryllupet også, og det er planen med det meste som blir kjøpt inn til denne anledningen.

I tillegg fant vi klær, bursdagsgaver, solkrem og andre artikler til ferien, praktiske ting som lyspærer til 5,- stk og generelt masse annet fjas som min mor mest sannsynlig mener vi ikke trenger. Billig + kjekt å ha + "oi, så fin!" + billig, billig, BILLIG er som kjent dyr totalsum, men det ble det faktisk ikke denne gangen! Jippi! 







Vi er offisielt Ullared-fans, punktum. 



Og vinkarafler? Ja, det var vel stort sett det eneste vi ikke kjøpte. Eller det vil si, de hadde noen, men de var ikke noe fine, så da fikk de heller leve litt til i de Ullaredske skoger. Så hvis noen har tips om hvor vi kan få tak i enkle, men fine karafler til en billig penge, så er det bare å skrike ut! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar